Ruiskumi

Eristysliike

Vesitiivistä pintaa

Ruiskutettava kumieriste eli ruiskukumi

Ruiskutettava kumi on erittäin monipuolinen pinnoite ja käyttökohteita löydetäänkin jatkuvasti lisää. Kumia voidaan ruiskuttamalla käyttää ahtaissakin paikoissa mihin esim. huovan asennus ei olisi mahdollista. Tuotteen hyviä puolia on voimakas tartunta, elastisuus ja venymä sekä helppo ja yksinkertainen asennustekniikka. Nopea ja kustannustehokas asennus helpottaa rakennusprojektin aikataulun suunnittelua tai jopa suunnitellun aikataulun alittamista. 

Betonisia rakenteita kumittaessa on aikataulutusta helpottavia ominaisuuksia useita mm. alustan suhteellinen kosteus saa olla korkea, kumi voidaan ruiskuttaa betonin pintaan n. 7vrk betonivalun jälkeen. Sadesuojia ei yleensä tarvita, koska asennusnopeus hyödyntää sateettomat päivät paremmin. Kahdella pumppuyksiköllä n.2000m2/vrk.

Hinnasto n.2mm eristys ALV 0 %:

1000m2< n.24€ / m2

500m2 - 1000m2 n.25€ / m2

200m2> n.26€ / m2

Tuntityö: 55€/h

Hinnasto on suuntaa antava. Pyydä aina erillinen tarjous työstä.

Hintaan vaikuttaa olennaisesti pinnoitettava neliömäärä, reunametrit ja kaivokappaleiden määrä sekä työmaan sijainti.


Ruiskukumi Oy / Liquid Rubber Finland :n maahantuoman alkuperäisen ja toimialallaan pisimmällä kokemuksella vakiinnutetun tuotteen asennus pääkaupunkiseudulla kuuluu Ruiskumi Oy:n pääasialliseen toimenkuvaan. Ota yhteyttä, lataa sertifikaatit, tuotekortit jne. tästä alta.

Tuotekortteja:
Yhteystiedot

Aaron Hiltunen | Ruiskumies

+358 44 239 1889

aaron.hiltunen@ruiskumies.fi

Sähköposti:

info@ruiskumies.fi

Posti/Käyntiosoite:

Kalkkikiventie 2 A 6

04300 Tuusula